okładka

Podstawy gastronomii

Milewska, Mariola, Prączko, Anna, Stasiak, Andrzej, Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne

Rok wydania: 2010.

Gastronomia, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Milewska, Mariola
Prączko, Anna
Stasiak, Andrzej
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Tytuł
Podstawy gastronomii
ISBN
978-83-208-1861-1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
Rok wydania
2010.
Objętość
364 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
(075.8)
64
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
020
%a 9788320818611
080
%a (075.8)
080
%a 64
100
%a Milewska, Mariola
245
%a Podstawy gastronomii /
260
%a Warszawa : %b Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, %c 2010.
300
%a 364 s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
650
%a Gastronomia
655
%a Podręcznik
700
%a Prączko, Anna
700
%a Stasiak, Andrzej
710
%a Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
920
%a 978-83-208-1861-1

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 57472
Sygnatura: 641
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane